500 vierkante meter grond in Ouder Amstel


Aanbieder: M.C.J. Verlaan
Telefoonnummer: 0181-845753
Adres: Laan van Nieuw Blankenburg 162/F te Rozenburg
E-mail aanbieder
Plaats:
Ouder Amstel
Perceel:
sectie H nr 440
Grootte m²
500
Prijs per m²
€ 110,00
Vraagprijs
€ 55.000,00
Omschrijving:
Ouder-Amstel is een zelfstandige gemeente in de Metropoolregio Amsterdam, met drie kernen: Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Waver. Daarnaast kent de gemeente een groot landelijk gebied, voor een deel met agrarische bestemming, en voor een deel met recreatieve functies. Ouder-Amstel is ook een waterrijke gemeente, vooral omdat de rivier de Amstel door het grondgebied stroomt. Het oeverlandschap van de Amstel is zeer bepalend voor de uitstraling van de gemeente.
Ouder-Amstel voorziet niet alleen in woonmogelijkheden voor de eigen bevolking, maar ook voor de regio Amsterdam. Momenteel wordt gewerkt aan de voorbereiding van het plangebied De Nieuwe Kern, tussen Ouderkerk en Duivendrecht. Dit moet een flinke wijk worden waarin nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen en werken mogelijk zijn.
Daarnaast moet het grote poldergebied intact blijven als vitale groene zone. Landbouw blijft hier de belangrijkste economische activiteit, maar de recreatiemogelijkheden zullen worden uitgebreid. Voor een toename van recreatie en toerisme zal het voorzieningenniveau flink aangepast moeten worden. Dit biedt de proposities in deze regio mogelijk nieuwe kansen om zich te ontwikkelen.
Binckhorstlaan 36-C348, 2516BE Den Haag Disclaimer |Privacybeleid | Advertentievoorwaarden | te gebruiken koopcontract